Verduisterende rolgordijnen bestellen

Het verduisterende gordijnen is ideaal voor gebruik in slaapkamers en andere kamers die u wilt verduisteren. Er zijn verschillende standaardmaten in assortiment van rolgordijnenexpert standaardmaten. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, stoffen en patronen. 

Komt uw raammaat niet overeen met het standaard maatbereik van verduisterende gordijnen? Dan is het aangeraden om te kiezen voor een rolgordijn op maat. Met een verduisteringsgordijn op maat bepaal je zelf de exacte afmetingen. 

Verduisterende gordijnen 

Verduisterende gordijnen zijn van 80 t/m 100% verduisterend . Dit betekent dat de stof 100% verduisterend is geen licht doorlaat. Bij 80% verduisterend laat hij 20% daglicht door. 80% verduisterende rolgordijnen zijn aan te raden in de woonkamers. Verduisterende rolgordijnen zonder zijprofielen hebben altijd een kleine opening tussen het rolgordijn en het frame die laten ongeveer 10% daglicht door.

Is verduisterend gordijnen isolerend 

Als u op zoek bent naar isolerende verduisterende gordijnen, moet u zeker eens kijken bij verduisterende gordijnen. Verduisterende gordijnen zorgen voor extra isolatie doordat deze stof van een dikker materiaal is gemaakt. Deze thermische isolatiegordijnen houden de koude buitenlucht tegen. Hierdoor blijft je huis goed ge├»soleerd en blijft de warmte in huis. Kies dus voor verduisterende gordijnen met een extra coating: hoe dikker het materiaal, hoe warmer je woning wordt! 

Wilt u deze lichtspleten opvullen? Kies dan voor een verduisterende rolgordijnen met zijprofielen. Een verduisterend gordijn met knopen aan de zijkant verbetert de nachtrust in slaapkamers. Verduisterende stof voorkomt ook dat mensen naar binnen kunnen kijken. Bovendien helpen verduisterende stoffen de kamer koel te houden omdat zonlicht wordt tegengehouden in de winter houden de warmte binnen.

Rolgordijn op maat 

Heeft u een raam waar de standaard maat niet in past en wilt u de perfecte maat? Dan is een verduisterende rolgordijn op maat iets voor jou. 

Kiep en Kantelramen 

Verduisterende rolgordijnen bevatten speciale oplossingen voor kantelramen. Verduisterende rolgordijnen voor draai-kiepramen zijn eenvoudig te installeren door te boren, vast te schroeven of te bevestigen.