Onze diensten

Een tuinman in Nederland vinden kan soms een lastige klus zijn. Veel tuinmannen en hoveniers zitten al maanden vooruit vol waardoor de prijzen blijven stijgen. U kunt bij ons terecht als u snel wilt schakelen en voor een scherpe prijs uw tuinklus gedaan wilt krijgen. Wij hebben nauw contact met meer dan 50 tuinmannen door heel Nederland en hebben afspraken gemaakt zodat wij de beste kwaliteit kunnen aanbieden voor een aantrekkelijke prijs.

 

Tuinen aanleggen

Onze tuinmannen zijn gespecialiseerd in het vertalen van uw wensen naar een prachtig resultaat. Met een breed scala aan tuinmannen met uiteenlopende expertises, kunnen wij altijd maatwerk tuinen aanleggen. Weet u niet precies wat u zoekt in uw nieuwe tuin? Neem snel contact op voor inspiratie.

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is evenzo belangrijk als het deskundig aanleggen van tuinen. Een tuin met goed onderhoud gaat jaren langer mee. Wij hebben contact met de meest deskundige tuinmannen, die ervoor zorgen dat uw tuin het hele jaar rond een lust voor het oog is. Neem snel contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Zakelijk onderhoud

Wij hebben ook tuinmannen ter beschikking die de tuin van uw bedrijf onderhouden. Een mooie bedrijfstuin is belangrijk voor een goede eerste indruk bij klanten en relaties. Ook op zakelijk vlak staat Tuinenaanleggen voor u klaar, zelfs voor grotere projecten.

 

Afspraak maken

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of bent u benieuwd naar onze prijzen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Wij zullen proberen om binnen 2 uur een reactie te geven op uw vraag.