Nemen van een jacuzzi

Een bubbelbad is een product dat door velen sterk verlangd wordt. Echter zijn er maar weinig mensen die in hun huis plek hebben voor een 6 persoons jacuzzi. Omdat niet iedereen in het bezit is van een gigantische villa waar zo’n bad in zou passen, of een tuin die de grootte van een Olympisch zwembad heeft. Daarom is er ook een alternatief, het opblaasbare bubbelbad.

Stuk praktischer dan inbouw

Een opblaasbaar bubbelbad werkt dus gewoon als volgt: je hebt een soort rubberen bad en dat bad dat blaas je op. Je vult hem met water tot er genoeg in zit om bubbels mee te maken en om in te zitten. Vervolgens zorg je ervoor dat hij goed is aangesloten en van stroom voorzien is. Dan zal het water verwarmd worden en zullen de bubbels gemaakt worden. Oftewel, het is gewoon zoals de naam al zegt echt een opblaasbad met bubbels. Echter is het wel een stuk praktischer dan het nemen van een ingebouwd bad. Immers kan je dit bad gewoon weer leeg laten lopen en gemakkelijk opbergen in je tuinkast of schuur bijvoorbeeld. Daardoor hoef je dus niet een stuk van je huis permanent op te offeren voor het bad en kan je je tuin nog gewoon voor andere dingen gebruiken ook.

Statussymbool

Echter heeft het natuurlijk niet net zoals een echt bubbelbad een bepaalde status bij zich. Wie een echt bubbelbad heeft zal toch wel mogelijk gezien worden als iemand die zeer rijk is en uit wat hogere kringen komt zeg maar. Met een opblaasbare variant zul je dat effect natuurlijk niet zo echt merken en zul je een bad hebben dat puur en alleen voor de functionaliteit in je bezit is. Maar als dat is wat je zoekt, dan zit je met een opblaasbaar bubbelbad gewoon wel goed.

Andere mogelijkheden

Nog een ander alternatief, dat misschien ook nog wel een stukje goedkoper is, is gewoon naar een zwembad gaan of een andere plek waar ze bubbelbaden hebben staan. Daar betaal je een relatief lage entree prijs over het algemeen waarna je lekker in het bubbelbad kan gaan zitten. Als je op een beetje een rustig moment gaat is de kans nog aanwezig ook dat je alleen in het bubbelbad zit en dat tegen een flink lager tarief dan wanneer je zelf zou kopen. Natuurlijk hangt het wel een beetje af van hoe vaak je je bubbelbad gebruiken zou willen.