Je tuinkussens op maat laten maken. Het is mogelijk!

De zomer begint weer en je hebt misschien nieuwe tuinkussens nodig. Soms is het lastig om de goede maat te vinden. Je wilt dat de tuinkussens op je stoelen passen. Het zoeken naar de juiste tuinkussens kan soms lastig zijn. Je hebt de mogelijkheid om tuinkussens op maat te laten maken. Hoe het mogelijk is, dat leggen wij graag aan je uit.

Tuinkussens op maat laten maken, hoe werkt het?

Een tuinkussen op maat laten maken kan leuk zijn. Je kunt het ontwerpen zoals je het zelf wilt. Je kunt kiezen voor een zacht zitkussen of plof rugkussens maar ook voor een strakke zit. De diktes kun je zelf bepalen en ook het design.

Je hebt keuze uit ronde kussens of rolkussens. Eigenlijk maakt het niet uit hoe je het wilt. Het ontwerp ligt helemaal aan jezelf. Je tuinkussens op maat worden dan een uniek soort want je hebt het zelf ontworpen. Een ontwerp kun je al in 5 stappen gemaakt hebben, zo eenvoudig werkt het.

De stappen om je tuinkussens te ontwerpen

Een tuinkussen ontwerpen is niet moeilijk. Wil je de tuinkussens snel op je stoelen dan kun je in een paar stappen het voltooien. Je kunt via de website kussensopmaat.nl je eigen tuinkussen ontwerpen zoals je wilt. Wij zullen je in het kort uitleggen hoe je dit moet doen. De 4 stappen om je tuinkussens te ontwerpen zijn:

Kies het soort kussen

Er zijn diverse soorten kussens waaruit je kunt kiezen. Ook de vorm bepaal je zelf. De website kussensopmaat.nl heeft veel mogelijkheden van keuze.

Kies de gewenste afmeting van je tuinkussen

Een kussen met een minimale dikte van 6 cm is aan te raden. Een strak kussen kun je beter boven 220 cm halveren. Kies je voor een plofkussen dan boven de 120 cm halveren. Dat zorgt ervoor dat de tuinkussen mooi blijven.

Bepaal de vulling voor je tuinkussens

Voor de vulling heb je drie mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Je hebt goed, beter en best. Als je goed neemt dan krijg je polyesterschuim. Dat geeft comfort en is geschikt voor binnen en buitenkussens. De vulling beter wordt meestal gebruikt voor dunne tuinkussens. Als laatste kun je kiezen voor best. Hier zijn de mogelijkheden ruimer.

Kies de kleur en de stofsoort voor je tuinkussens

De stofsoorten waaruit je kunt kiezen zijn ruim. De stoffen zijn voor buiten en ook binnen geweldig. De stoffen zijn te krijgen in diverse prijzen en kwaliteit. Een van de stoffen is Sunproof, deze heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Je kunt de stoffen in allerlei kleuren en designs krijgen.

Bestel je eigen tuinkussens

Je ontwerp is klaar! Nu kun je jouw ontworpen tuinkussens plaatsen in het winkelmandje van kussensopmaat.nl. Je vult je gegevens in en controleert of de bestelling klopt. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is aan te geven of je zelf de tuinkussens ophaalt of dat je deze bezorgd wilt hebben bij je thuis. De zomer kan voor jou beginnen.